English
Search icon
LIVE CHAT
header image

За приложението

Какво е Mobi-B?

Mobi-B e мобилно приложение, което позволява на картодържателите да използват картови услуги чрез мобилен телефон. Приложението дава възможност за регистриране на множество карти, издадени от различни банки участници в Mobi-B. Картите се визуализират на мобилния телефон като техния физически еквивалент. Mobi-B поддържа основните мобилни платформи.

Комуникационната свързаност и обменът на данни в Mobi-B са защитени чрез Public Key Infrastructure (PKI) технология, която осигурява криптиране на връзката и ненарушимост на данните. Данни за картите не се съхраняват в мобилния телефон!

Предимства на Mobi-B

Мобилният Ви телефон е навсякъде с Вас. С Mobi-B вие превръщате Вашия мобилен телефон в мобилен портфейл. С Mobi-B Вие печелите:

  • Възможност да защитите Вашите карти, като ги заключвате и ограничавате употребата им в Интернет;
  • Поглед върху финансите Ви в реално време;
  • Възможност да изпратите пари по всяко време.
About Application

Услуги

Заключване и отключване на карта Икона

Заключване и отключване на карта

Вашите карти са защитени с Mobi-B! Вие можете лесно да контролирате кога те могат да се ползват, като през останалото време стоят заключени.

Генериране на динамичен CVC/CVV 2 код Икона

Генериране на динамичен CVC/CVV 2 код

Чрез Mobi-B Вие можете сами да повишите сигурността си на плащане в Интернет, като забраните статичния си CVC/CVV 2 код и генерирате сами динамичен CVC/CVV 2 код.

Баланс и последни 5 транзакции Икона

Баланс и последни 5 транзакции

Контролирайте своите разходи! Вие можете да проверите баланса и последните направени 5 транзакции за всяка регистрирана карта директно от мобилния си телефон.

Cash-M превод Икона

Cash-M превод

Чрез Mobi-B можете да изпратите пари на произволен получател, който има мобилен телефон. Сумата може да бъде изтеглена от получателя без карта на всеки банкомат, който поддържа услугата Cash-M.

Превод към приятел в Mobi-B Икона

Превод към приятел в Mobi-B

Чрез Mobi-B можете да изпратите пари на приятел като изберете номера на мобилния му телефон от адресната книга. Той също трябва да е регистриран в Mobi-B.

Вижте повече

Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41

и-мейл: office

Вижте всички офиси


Последвайте ни:

Свалете приложението

Имате запитване

captcha image
Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!


* Всички полета са задължителни